Ключарски услуги

Предлагаме голямо разнообразие на заключващи устройства, с които ще увеличите сигурността на жилището си многократно. Можете да разгледате продуктите, които предлагаме в Галерия.

Ако имате повреда в заключващия механизъм, нашите ключари са оторизирани да извършват монтажи на брави и патрони. Сертифицираните ни ключари извършват всякакви ключарски услуги в домове и офиси, както и на място в ключарското ни ателие. Може да се свържете с нас на 0893 334 205 за предварителна консултация. Ключарските услуги, от които можете да се възползвате са:

 • Дубликати на ключове

  Дубликати на ключове

  Разполагаме с подходящи машини и инструменти, както и всички видове заготовки, нужни за да направи дубликат на ключ. Използва се оптичен четец за по-точно дублиране. Изработка на всякакви видове ключове за бита – ямкови, секретни, касови, помпови.

 • Прекодиране на патрони

  Прекодиране на патрони

  Прекодиране на ключалки и патрони от всички класове на сигурност. Прекодирането се изразява в промяна на заключващите механизми в бравата и смяна на заключващата комбинация. Такава мярка е подходяща, ако сменяте жилището или при загуба на ключове.

 • Монтаж на заключващи системи

  Заключващи с-ми

  Монтаж на Hi-Security системи за заключване с гаранция за качество! Те са основен елемент от системата за контрол на достъп. Подходящият заключващ механизъм може да бъде избран според вида на вратата (дървена, метална, стъклена), желаното ниво на сигурност.

 • Ремонт на патрон

  Ремонт на секретни патрони

  Ако Вашата брава или патрон подлежат на ремонт, нашите ключари ще се погрижат те да бъдат ремонтирани качествено и коректно.  Обадете се предварително на 0893 334 205 на дежурен ключар, за да се консултирате относно възможностите във Вашия случай и каква би била приблизително цената. Предлагаме ремонт на патрони и брави, катинари, автомати за врати и други заключващи механизми.

 • Подмяна на заключващ механизъм

  Подмяна на заключващ механизъм

  Подмяната на заключващия механизъм може да бъде професионално извършена от нашия сертифициран ключар, където той ще извърши демонтажа на стария Ви заключващ механизъм, ще извърши преправяне, ако се налага и ще извърши монтаж на новия заключващ механизъм. Обадете се за консултация на 0893 334 205, за да изберете най-доброто заключване за Вашия дом.

 • Ремонт на патрон

  Отключване, подмяна и ремонт

  Отключване, подмяна и ремонт на патрони, брави, катинари, автомати за врати, каси и сейфове. Направа на ключ по код на заключващите устройства при липса на оригиналния ключ използвайки електронно управляеми машини и специализиран софтуер за декодиране секретността. Предлагаме монтаж на електрически насрещници и брави от последно поколение.