Автоключарски услуги

Нуждаете се от автоключар в Шумен? Ние сме правилният избор. Имаме доста голям опит в аварийно отключване на автомобили и в други автоключарски услуги. Ако се колебаете и не сте сигурни дали предлагаме услугата, от която Вие имате нужда, убедете се да се консултирате с нас на 0893 334 205:

 • Дистанционни

  Копиране на ключове с чип

  Автоключовете с транспондер играят роля на електронен ключ, който деактивира имобилайзера. За да копираме автомобилния Ви ключ с транспондерен чип за имобилайзер, е необходимо да докарате Вашия автомобил на адрес (паркинга на Кауфланд до Стадиона – бул. “Симеон Велики” 28) пред ателието на KLUCHARSHUMEN.com. Обадете се предварително на 0893 334 205, ако желаете!

 • Изработка на автоключове

  Изработка на автоключове

  И в този случай е необходимо да докарате автомобила пред ателието на KLUCHARSHUMEN.com, за да се вземат мерки по ключалката на врата, стартер, багажник, за изработка на автоключ. Безплатна информация за това какви са цените за резервен автоключ с чип за Вашият автомобил или мотоциклет, може да получите от нашата Ценова листа, по телефон на 0893 334 205 или на адреса на фирмата.

 • Транспондерни чипове

  Програмиране на транспондерни чипове

  Предлагаме програмиране на автоключове, директно в компютъра на автомобила. За улеснение и бързина, можете да донесете картата, съдържаща секретният код (PIN) за достъп до имобилайзера, за да можем да програмираме допълнителен ключ. Ако не разполагате с PIN кода на автомобила, ние ще го извлечем със специализирано оборудване. Обадете се за предварителна консултация на 0893 334 205.

 • Ремонт на дистанционни

  Програмиране на дистанционни

  Програмиране на автомобилни дистанционни за фабричната аларма на автомобила също е възможно при нас. Разполагаме с разнообразни видове и модели кутийки за дистанционни. Можете да се уверите сами на място в ателието или се свържете с нас на 0893 334 205.

 • Програмиране на имобилайзер

  Програмиране на имобилайзер

  Имобилайзер е система, която не позволява неоторизирано стартиране на двигателя на Вашия автомобил. Нашите ключари разполагат със специални машини за четене, копиране и програмиране на автомобилни ключове с чип (имобилайзер), което най-често се предприема при изгубен ключ.

 • Контактен патрон

  Пренареждане на автомобилни патрони

  Пренареждането на автомобилните патрони се предприема, когато ключът е откраднат. Прави се т.нар. смяна на секретността на ключалките чрез пренареждане на комбинацията на всички ключалки на автомобила, което излиза доста по-изгодно, отколкото да купувате и сменяте патрона, ключа с нови.

Препоръчително е, ако имате по-сериозен ключарски проблем, да позвъните предварително в ключарското ателие на 0893 334 205, за да бъде уточнена предварително. Извършването на услугата е обвързано с наличност на материали в ключарското ни ателие.
Разбира се предлагаме услугата аварийното отключване на Вашия автомобил на място пред ателието. Имайте предвид, че е нужно да докажете, че съответния автомобил е Ваш!